Webshop

Over Step by step, Engels op de basisschool

Rubrics worden in het basisonderwijs steeds meer gebruikt. Met een rubric leren kinderen zichzelf te beoordelen en krijgen leerkrachten een instrument in handen om het beoordelen van werk makkelijker en objectiever vorm te geven. Klik hier  voor de inleiding van het boek 'Rubrics boek voor VVTO'.
Wil je het hele boek ontvangen voor 20 euro, stuur dan een berichtje naar 06 23 74 06 09 of stuur een mailtje naar info@jameslessons.com

 

Verschillende activiteiten bij prentenboeken en een activiteitenboek over gewervelde dieren zijn te vinden op: Teacherpayteacher.com 

  It's Okay to be Different by Todd Parr: Een geweldig prentenboek over diversiteit en toleratie. 5 bladzijden met lesideeën. 

  The Very Hungry Caterpillar by Eric Carle: Een fantastisch prentenboek over de ontwikkeling van een vlinder met het thema voeding. 16 bladzijden met lesideeën en werkbladen. 

  Meg and Mog by Helen Nicoll: Een leuk boek over Halloween en met het thema kleding. 16 bladzijden met lesideeën en flashcards. 

  The Snowman by Raymond Briggs: Een prachtig boek over winter en het thema huis. 18 bladzijden met lesideeën, flashcards en werkbladen. 

  Winnie in Winter by Valerie Thomas and Korky Paul: Een leuk boek over winter en het thema kleding. 10 bladzijden met lesideeën, flashcards en een werkblad.

 

CLIL Animals: 30 werkbladen met antwoorden over populaire gewervelde dieren. In te zetten als extra werk.